Thursday, August 21, 2014

Hygiene sayang hygiene!

This is the difference bila orang lain jaga anak sendiri. Sedih plak tengok botol iman jadi cenggini. Bukan blame the baby sitter. Tapi kalau mak sendiri mesti la nak yang terbaik untuk anak. So dok rajin la menyental botol everytime basuh.

Baby sitter message suh belikan puting baru. Dalam hati oh okay..mesti koyak kot puting iman. Dia memang gagah gigit puting.  Bape kali ntah kena ganti.

Bila dapat botol tu. Tengok puting dan botol iman bekerak sekiannya. Hadoi la..ni mesti kes kocak je..miowww -____-

Sebab mommy memang biarkan barang-barang iman ada kat baby sitter.  Kat rumah pun ade botol iman. Rumah nenek pun ada lagi. Saje spare jadi takde la kes tertinggal ke terlupa. Semua pun mommy spare cam tu termasuk pampers. Baju. Toiletries. Towel. Sebab tu barang-barang iman kena beli banyak.

Tapi jadi kes cenggini. Rasanya kena mintakla tetiap minggu dia return tuk mommy sental.hmmmmpphh

No comments: