Sunday, August 3, 2014

Demam raya

This is bad. Fever on sunday. Esok resume work. Sound macam purposely kan? Kalo jadi boss mesti ade pemikiran ni ngelat nak lanjut cuti la ni.
Penat ke raya kali ni? Maybe. Bukan buat ape pun. Spend time banyak kat jalan raya. Itu standard. Haha.
Anyway,  trip to Langkawi is awesome.
Iman macam biasa. Taknak berpisah dengan pool. Sampai tahap sanggup terjun balik dalam pool masa pak lang nak dukung naik.huhu
Mommy memang ade intention nak anta Iman g swimming class. Tapi mommy yang cuak lebih. Haha
Ok. Sambung rest. Sok keje. Kalo tak larat sangat baru ambik mc lepas tayang muka kat bos. Baru tak nampak propa ngelat kan :p


muke happy sampai jeti Kuah :)



Cost:
Ferry K.Perlis > Langkawi RM18/way.adult
Cable car with mykad RM20
Underwater world & penguin watch RM30 (Tak masuk pun sebab aritu dah g aquaria klcc)
Car rent Vios RM90/ day (special case.thanks to adik mawar. Normal price for peak period RM160/day)
Hotel: Perdana Beach Resort. FREE ( thanks to my uncle. Normal price range RM200++)


No comments: