Sunday, July 24, 2011

tutti frutti

Ever heard bout it?
Not really new coz aritu dah tengok ade kat TV. so cam biasa..jom kite try di bulan July yang mulia ini..hehe

200720111643
RM5.30 / 100 grams

tempat die sangat comel. I loike :)

200720111642

200720111638

nice right?

200720111637

Ice cream yogurt die ada a few flavour. yang kami pilih:

original: me n hubby x brapa suke
coklat: niceeeee
strawberry: mmm…ok gak
vanilla: ok gak


kami campur2 sebab tamak haloba nak rasa sume dalam satu cup..hehe

200720111636

Tuh nampak tuh..orang tamak haloba…hahaha
smarties la, strawberry la, almond la, mango la, kiwi la, coklat chip la…
timbang-timbang 369gram..
ade la RM20++

jadi next time sila berpada-pada masuk dalam cup ye..hehe

the best part about ice cream yogurt nie, banyak khasiat nye
sila baca sendiri..ala, all this while pun korang membaca dari atas kan..kan..kan..hehe

200720111641


www.tfyogurt.com

200720111640

tisu die pun agak comel kan..macam dalam game hp.

ok laa…tu je beta nak share…

daaa…rajin-rajin la membaca ye :)

Friday, July 22, 2011

Why July is the best month?

Because…. it’s my birthday month..hoyeeeehhhh…

y? I got lots of free ticket.

1st. as a member of GSC, u are entitle to get a free ticket to any movie with the * symbol. don’t care la..manyak cantek nak tengok blockbuster movie free ;p

It’s a yearly routine for me and my ex colleague, Mui Yang  print the GSC Birthday Voucher.  Coz both of us are JULY's BABY & kami memang suka benda2 FREEEE..hehe..

Last year can’t remember tengok cerita ape.
This year layan Transformers. best2 baru kluar dah ade *.


~thanks sis blanje dinner. nx year kite kluar lagi ya (we kind of busiest person in the world, that’s y jumpa setahun skali.haha)



2nd. as a member of nuffnang, like me who seldom update her blog ;p, pun still dapat 4 FREE ticket. Thanks a lot nuffnang. I’m one of the lucky 250 Glitterati Nuffnangers. hnsf..hnsf..vangga..vangga..

pasni baru ade semangat nak karang bagai ;p
kalo nak tiket free sila la beramai2 klik iklan nuffnang aku tu ek..*tipu* hikhikhik


Capture



Haven’t decide to watch which movie. Want to accompany me?? Winking smile



~oh ya..tak lupe juga thanks to cik suhana pergi amekkan my ticket sampai langgar pokok T_T

Saturday, July 9, 2011

my fitness first journey


lambat gile update..sowi la..beta sesangat la bz. nway, just want to share a lil bit picture during the event. nak jugak share even lambat. TAK KIRA…MUAHAHAHA

120620111499
muke orang2 gigih wake up at 6am on SUNDAY..ulang suara SUNDAYYYY kau
120620111504
awek atas nie memang gigih.masih larat bercamwhore..hehe

sampai kat 1mont kiara memang awal..layan breakfast susu anlene & biscuits Jacob provide by the event management.

Gambar xde, sebab…x gigih nak amek picture breakfast.
8.15am: The journey start..
120620111507

120620111508
120620111509
120620111511
Oh ya. thanks to En. Rashid, Pn, Erma & families sebab sudi datang..hehe..berbaloi2 tak? :)
120620111512
bukti aku jalan wokeh ;p

4km je..tak jauh sangat..tapi terasa gak la..hoho..
sampai mont kiara balik dalam kul 9am..
then ada a few activities..
the rest u can see the pix here:
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.209303555773968.46965.136798519691139
beta sungguh malas ;p

but, I just want to announce here..I won one of the LUCKY DRAW..weeehuuuuu
its worth it wake up early on SUNDAY MORNING..miahahaha..
tapi sket lagi nak menang IPAD2..hehe
______________________________________________________
nak tengok ape aku dapat?

25062011687
tadaaaaaa..a pair of lightweight cushioning 890 New Balance..

walaupun tak bleh challenge harga Ipad, I’m still exciting to share the price. RM369.00..
to be frank tak pernah kot aku beli kasut mahal2 especially kasut sport. memang TAK lah kan..hehe.

Kasut sport sepatutnya diberi pada orang yang rajin & active dalam sport. tak gitu?

ME? definitely NOT..hehe..membazir je..simpan dalam gobok for a few years. then realize: oh, aku ade kasut sport rupenya..

jadi marilah kite bagi advance birthday gift pada yang layak. jadi jangan mintak birthday gift lagi ye ;p
25062011692
in NB Boutique, The Gardens.
‘future birthday men tengah try kasut’

25062011689
hmm..cantek plak kasut nie..tetiba..ish, saya bagi awak hadiah lain nak? muahahahaha
260620111568
mmg ringan
260620111569
mmg cantek
260620111570
mmg tak patut!!!!

hahahahaha