Monday, April 26, 2010

ish..

lama tul rasa tak update..bz sangat nieh.. http://emo.huhiho.com huuuuu..banyak nak share..tapi tak da masa..tunggu la kerajinan dan masa kembali ke pangkuan ye...

~dah tender pun sebok bz bz lagi..tak paham aku..huuuu..bukan company nak counter ko 8 juta pun ina woiii

Monday, April 12, 2010

Zang Toi

At 1st, invitation fm my bos to having dinner in Zang Toi restaurant, i though is he kiddin? Zang Toi bukan designer ker? well, he is..tapi biasa lah business bile dah maju takkan nak jual baju je..kite tambah la field sket..tol tak zang toi?ceh..macam die baca blog..hoho...
Betapa tak update tol haku nie..haha..xpe2..kite tengok ape yang ada..tak banyak amik pix sebab d food is so tempting.tak sempat amek dah habis..asal habis baru nak amek pix (^_^")

WEST 57th St. Cafe
at pavillion dalam parkson..i cant imagine di tengah2 baju we ol having our dinner..haha
aku oder set B..so here we go

ini Zang's Fruity Ice Tea Punch..its soooo sour...not really like it..but sumthing new since they grind all the lemon skin and put in it..bottomless since we order more than RM50++
so recommended if cannot tahan sour2, baik amek ice lemon tea jek ;p

next our main course, people recommended amek chicken chop.tapi disebakan aritu aku dah muak makan ayam..jadinye..my menu is West 57th Spicy Pasta (chicken+mushroom)
muak kunun..tu ada ayam tuhttp://emo.huhiho.com


nampak tak menarikkan..tapi rasa die nice..selalu aku asek oder bolognese..tak pun carbonara..sesetimes* pagi tadi tersasul cakap ngn hby..nak cakap sesekali..tercakap sesetimes.hee*.. try la plak pasta lain kan..

ok..set nie murah rm19.90 so takde la banyak sangat menu kan..
jadi trus end up dengan desserts..yum yum..favourite part
couture chocolate cake with ice cream

dis is the best chocolate cake with ice cream i ever had...makan suam2..kek die panas lagi tu...memang sedap..
yang bawah nie pun sedap..bukan i punye..my colleagues punye (Janice)
lagi kebabom kan..menarik..dan lazat..dengan gravy chocolate die..fuhhh
and ade satu menu tambahan..coffee..actly its not mine..tapi janice tamau so bagi la aku yang dah ngantuk2 nie..nanti nak merempit jatuh lak.. http://emo.huhiho.com

so sesapa nak try..leh survey menu die kat sini dulu http://zangtoicafe.com/ 
motip gambar tissue?? dah gi lap mulut..gi balik..hahaha

Thursday, April 8, 2010

High heEls

tetiba terasa nak sharing pasal topik di atas..macam bored je kan..tapi aku kan memang tak duliknye orang...so layanzzzz....^^

aku start pakai high heels bile ek?mm...ade la kot zaman skol dlu..tp tak slalu.. sebabnya..pakai masa buat performance jek...*rasa macam artis disitu..hikhik
only time kerja je fully pakai..mon-fri..sumtimes weekends..mean to say its about 6yrs menghambakan diri pada high heels..hehe..tapi..paling top pun..aku pakai 3 inch je..tak berani pakai lebey dari itu.nanti mak terpelecot..malu nyah ;p macam pakai bawah 3 inch tak pernah terpelecot (^_^)

reason pakai..sebabnya ketinggian yang tak berapa nak menggembirakan.haha..tak la..ayat cam orang tak bersyukur je ;p takdela ketot sangat..normal la..normal ker??ngah..ngah..ngah
n another thing is aku tamau la nanti dalam tren..sumer orang tinggi tinggi and aku yang jadi mangsa kena bau ketiak dorang..huuu..oh please bleh pengsan ko..http://emo.huhiho.com

but lately..atas kesedaran and kesakitan yang aku alami..slowly aku mengurangkan tahap ketinggian high heel..at 1st dont want to believe it..tapi bile diri sendiri terkena..baru nak realized..dengan sakit belakang *back pain n coccyx yang aku kena..so kena berhati hati.heart heart gitu




memang la sedey tak bleh nak pakai tinggi tinggi lagi dah..dah tak rasa confident..siyes..pakai high heel buat rasa confident untuk berdiri..aku tatau la korang yang lain..tapi bagi aku it make me feel stable..i luv high heels..i luv wedges..huuuuu T_T

sekarang nie pakai dalam 2 inch @ 1 1/2 inch je..maybe one day aku akan start pakai flat shoes balik..ah..tak sukenyaa but now aku memang terasa lain..sakit belakang dah kurang..coccyx tetap ada but its getting better i loike* :) dats y kat opis pakai donut..malu nyahhttp://emo.huhiho.com
bukan kuih donut yang korang imagine bleh makan and aku letak kat vontot..donut cushion ok..macam nie
nak lagi comey leh pakai yang ini

 pink nie ke..comeyy
haaa..beli cantek cantek..pastu buat duduk vontot..hahahaha..suke suke suke



aku tak jumpa lagi..sesapa jumpa leh belikan tuk aku ye..hehe

aik..ni dah topik donut nieh..huhuhu...suke menyimpang..
ok daaa.. sambung later

p/s:pasal coccyx..kalau tak tau ape itu korang leh goggle and baca and pahami keadaan aku gitu ye..haha