Saturday, January 8, 2011

TBS

Times Berjaya Square??
no..no..no..
Terminal Bersepadu Selatan okeh …
semalam..(08/01/11) borink tatau nak wat ape..kami gi melancong.melancong la sangat kan..melancong ke TBS..hehe

Memang dari arituh nak pergi, tapi takde masa..so ada masa nie, kita guna sebaik mungkin. aku kan memang terel bab2 mengisi masa lapang nie ;p

080120111224
ye itu lah die….
memang cantek..currently la..lapan puluh tahun akan datang aku tatau n tanak amek tau sebab tengah bz ngan dosa pahala sendiri.gulp..Disappointed smile
080120111225
parking kat level 4. agak semput r gak kete aku nak naik..tapi beliau tetap gagah cam tuan die.I lebiu car Red heart
080120111226
parking space memang mencukupi buat masa nie. ulang suara ye..buat masa nie..masa-masa lain beta tatau..sebab memang tak ramai pun orang.
jom tengok dalam…..
080120111227
080120111228
kedai ada la a few..ramai tak join lagi sebab ada yang tengah renovate bagai
080120111229
feeling lcct/KLIA gitu
080120111230
see…tak ramai kan??
080120111231
080120111233
tak payah berebut.orang kaunter pun boring kot
080120111234
bukti muka aku sampai sana..muahahahahaha
080120111236
080120111237
serious, feeling airport lagi, ada boarding pass kau.
080120111239
yang nie, aku rasa cam kat dalam bursa lak..hehe
080120111240
080120111241
080120111242
toilet harus singgah.. orang kata, kebersihan sesebuah rumah itu, harus di check pada toilet/kitchen nyer..so nak wat spot check kena la betul2 kan..heeeeeeeeeeeeee
080120111243
aku leh masuk women jek, harap maklum
080120111244
bukti 2
080120111245
ok la..wat masa nie sangat bersih lagi..tempat letak tisu ada tapi tisu jek takde..
080120111246
banyak eh gambar?sabar2..sikit je lagi nak abis nie..
080120111247
sikit je lagi..jap eh..
080120111248
ok..ok..mau abis dah..
080120111249
tada…..bukti kaki 3
abis dah..miahahahhaa
mesti pelik, banyak tul gambar aku masukkan..senang ke?
sila berterima kasih pada windows live writer
n…
mm..
yela..sebut la ni..
cik puan muda xuenna banana..
ok suke??huh
p/s: oh ye..sape-sape nak melawat TBS nie..boleh la plan rancangan anda sekarang sebab parking free till 14 Jan 2011. so jemput-jemput wat cam parking sendiri ye ;p

2 comments:

SuhanaSamsuddin. said...

k same same . kehkeh .

tp buat apakah anda di sana ? merepek je berjalan2 kt terminal bas .orang pergi jalan2 kt shopping kompleks , ni jalan2 g terminal bas . haha

~yna~ said...

ni jalan-jalan gak nie..menggunakan kaki beta yang gebus nie ;p n best wut dating kat bus station..kehkehkeh