Tuesday, November 4, 2014

#WOMENARESTRONG




 Video: credit Youtube



Even though mommy give birth thru c-sec. tapi i'm not those women yang berani tengok video Caesarean. Tapi bila ada yang post pasal video ni and kawan beriya suruh tengok..even tertutup-tutup mata sambil jeling sesikit gagahkan jua tonton video ni sampai abis. Scary gak tengok doctor belah perut and godek-godek nak bagi keluar anak. Yes, mommy half body bius. Memang tak rasa, siap berborak dengan doktor, a few nurse & a few praktikal student. Eh, nape macam ramai je dalam operation room ni..haha..sampai dorang kata, takpe, you tidur je. settle nanti kami kejut. haha..dah macam wake me up when September end je bunyinya ;p Memang tak tido la kan. Istighfar bebanyak & harap semua smooth. Sampai masa blackout pun (this is the funny part. Memang HUKM wat lawak -___-") mommy sedar & boleh terjerit. Nasib baik masa tu Iman dah keluar. Tinggal session nak jahit je.

Ya
Allah, betapa besar kuasa mu ya Allah. Allahuakbar! So, kalau iman nenoti, mommy show je video ni bagi Iman tengok.hahaha. Well, of coz, at the same time, reminds me of my mom too :)


~layan tengok sambil dengar lagu oh mama..hadoiyaai  T__T





No comments: