Thursday, November 27, 2014

Ittarakimas :-)

Lama pulak tak post pasal makan. Haha.
Tapi kali ni datang mood nak share makanan japanese plak.

Kali ni kita lunch kat clubhouse Tropicana Golf sebab dekat dengan office.

Tak banyak ambik picture sebab bos dah malu-malu ayam semua sibuk amek pix. Kikiki.Tapi tetap sporting offer mak pinjam iphone 6 + die. Kagum ngan pix die. Cantik. Clear.

What i had? Sizzling seafood bento.
Rasa? Okay la. Seafood all fresh. But serve with nasi goreng?? Lost all my japanese style :p
Price, RM65++ for a meal

Kalau kat japanese restaurant kita order hot tea je (RM4) tak cara la minum blended.mihmihmih

Kenyang sampai ke malam & i managed to skip my dinner. Bagus. Diet? Bring it on. Puii

Now dapat AM yang kaki makan (kaki ye bukan kuat makan), satu kepala. Kami memang suka try makanan baru. Like masuk mall ni, emm..kita makan tempat yang tak pernah makan nak? Jawapan dua-dua ok tu yang best. Tak memilih & skrg dah diturunkan ilmu pada Iman. Mamat tu bape bulan mak die dh sumbat sushi (not a raw one of coz!),  spagethi, pizza, korean food. Alhamdulillah tak memilih :)

Nanti la kerajinan nak post makan datang, mak share ye. ♡

No comments: