Wednesday, November 26, 2014

Kalau ada ilmu..

Kalau ada ilmu agama yang cukup, bab-bab nafkah anak di Malaysia @ di mana-mana tak perlu dibahaskan!

Ilmu dan undang-undang Allah swt tu dah cantik dah. Nak bertekak di dunia takde masalah, akhirat nanti perhitungan yang lebih mustahak.

Moga kita semua tak digolongkan dalam golongan yang memperlekehkan undang-undang Islam dan hanya menyokong undang-undang manusia.

Begitu juga pasal kes gender bebaru ni. Hmmmm..sedih

Just for quick info (untuk artikel ini):
SEMUA/ SEGALA keperluan anak merangkumi MAKAN, PAKAI, TEMPAT TINGGAL ETC di bahu BAPA!

No comments: