Thursday, October 23, 2014

I want to touch a cat

Haha. Jangan salah faham ye. Bukan nak provoke @ create new event. But ini trully dari hati untuk orang yang penakut kucing cam mak :p

Anak is our reflection. Bila mommy takut kucing & iman nampak, automatik dia akan takut gak. Kesian Iman, mommy memang nak ajar awak suka kucing. Malangnya mommy tak seberani itu.huhu

Mommy suke tengok kucing, tapi bila kucing dekat mule la bukak langkah 8 ribu. Haha.
I need trainer for that.

But for time being, kita pakai mangsa pertama dulu untuk train Iman (& mommy of coz) Yeah. Robot kucing. Haha. Iman memang suka kucing.  Keep saying "Mommy, cat! cat!" Pahtu bila kucing datang mula mengagau lari pakej nangis. Adoi la.. sebijik sangat la nak oii.

Jumpa robot kucing ni kat pasar malam. Dulu dah pernah beli masa dia kecik, tapi bertahan for a few hours je. -___-"
So kali ni saje pickup robot rabbit. Memula memang Iman dah ambik bila pakcik tu bungkuskan. But then, die taknak bergerak & start point to the cat. Fine. Kita tukar ye pakcik. Heee. Dapat kucing die terus senyum lebar & gerak tanpa paksaan. Dasar sangat kan.

Balik rumah, memang seronok die main dengan robot cat die tu. Siap ajar flash card & bawa tidur lagi. Hehe. Takpe ye sayang. Nanti mommy beli cat yang betul ye. Kita belajar jaga sesama k :)

So, back to question. Any class for i want to touch a cat??

No comments: