Monday, November 18, 2013

Mommy clever

Main dengan anak ni kadang-kadang menjadikan kita cam kekanak riang gak.


I'm always feel excited whenever I have time with my baby. Kadang-kadang kesian kat dia sebab masa banyak habis kat ofis, kat jalan raya, kat school, etc2.. huhu


Walaupun end up, mommy look funny to you baby. Yang penting, Iman happy-happy & gelak-gelak tengok mak die cam !@#$. 


Nampak tak penanda kat dahi tu. Itu adalah salah satu aktiviti bermain bersama anak :p

Bukan iman ketuk mommy ye. Itu sebab mommy yang pandai letak pooh tu kat dahi. Lupe plak function pelekat tu ada kuasa vacuum. Takde la lama mana pun letak kat dahi, tapi kesan die. Sampai arini tak hilang-hilang lagi -_____-

Meh tunjuk contoh:

hahaha. good one sayang ;p
 

even dah amek pix dengan 360, still tak leh hilang tanda tu..

jadi, marilah kita ke class, ke ofis dengan tanda 'cinta'

luv u son ;p 

No comments: