Friday, August 12, 2011

Pheeewiiit


Arini nak share ngan korang kedai makan Amy Search yang dekat dengan wangsa walk tuh. Cheng Ho Restaurant.

Last time pernah makan kat sini but with my ex colleagues.

n en. hubby yang tak pernah makan kat sini, beliau beriya2 mengajak isterinye ini berbuka kat phewiit nie. kata nak jumpa amy search ;p

Dah lama tak datang sini,jalan kat wangsa maju memang fail. bergarmin pun tak boleh harap.huhu. kebetulan tengok melodi tengaharinya. Ada interview amy search pasal ape ntah. n rakaman tu dibuat di kedai beliau. nampak la background Agrobank.

Pusing-pusing area tuh skali nampak Agrobank.. hoyeh,sudah jumpa! Agrobank yang berjasa. saje promote bank my bro n sis in law keje. ;p



Pakej buffet die menarik.

Web

Mon-Thurs
Dewasa: RM43.90+
Kanak-kanak :RM20.90+
Fri-Sun
Dewasa: RM46.90+
Kanak-kanak: RM23.90+

Sebab kami pergi hari Ahad harga die RM46.90+ seorang

070820111696

nie baru sikit nie..hehe
roti jala is a MUST!!
Kambing golek die terbaik. even aku bukan golongan pemakan kambing, tapi try sket fm hubby’s plate.
memang marvelous Thumbs up

070820111697

kek batik die pun sangat sedap. sampai sekarang terasa lagi..nyum nyum

The best part is ada jerukkkkkkk!! I like jeruk.
Tapi en. suami buat muke:`berani amek la!’
huhu… T_T
sebab kesian, die bagi amek satu je..
satu ke? sila jangan percaya..hahahahahahaha

Disebabkan keterujaan melampau, gambar tak berapa banyak dapat diabadikan..Harap maklum ye

Surau ada disediakan. lepas makan benti solat.. pastu makan lagi..hehe. buat 8jutakali pun takpe..hehe

sila la try2 makan di sana ya. tapi kena call buat reservation dulu. takut penuh. 03 4149 6094.

n mana la tau luck korang baik dapat jumpa amy search..pheeewiiit..


~lu orang baik makan kat kedai wa, kalau tak wa kasi pecah!!

3 comments:

suhanasamsuddin said...

patut beriya iya suruh ana makan sini. rupenye dh makan. hampeh. tk ajak pn. huhuhu

~yna~ said...

huahuahua..next time again..hikhikhik

ShinchanZ said...

Pheeewiiit...