Sunday, July 24, 2011

tutti frutti

Ever heard bout it?
Not really new coz aritu dah tengok ade kat TV. so cam biasa..jom kite try di bulan July yang mulia ini..hehe

200720111643
RM5.30 / 100 grams

tempat die sangat comel. I loike :)

200720111642

200720111638

nice right?

200720111637

Ice cream yogurt die ada a few flavour. yang kami pilih:

original: me n hubby x brapa suke
coklat: niceeeee
strawberry: mmm…ok gak
vanilla: ok gak


kami campur2 sebab tamak haloba nak rasa sume dalam satu cup..hehe

200720111636

Tuh nampak tuh..orang tamak haloba…hahaha
smarties la, strawberry la, almond la, mango la, kiwi la, coklat chip la…
timbang-timbang 369gram..
ade la RM20++

jadi next time sila berpada-pada masuk dalam cup ye..hehe

the best part about ice cream yogurt nie, banyak khasiat nye
sila baca sendiri..ala, all this while pun korang membaca dari atas kan..kan..kan..hehe

200720111641


www.tfyogurt.com

200720111640

tisu die pun agak comel kan..macam dalam game hp.

ok laa…tu je beta nak share…

daaa…rajin-rajin la membaca ye :)

4 comments:

ShinchanZ said...

dia yg isi byk2, ckp sy plak...
huh...

~yna~ said...

saya x mention sapa pun..en. shinchanz terasa nape? nampak sangat rasa bersalah..kuang..kuang..kuang.. hahahahahaha

SuhanaSamsuddin. said...

mcm ni la kan makan eskem tak ajak. huhuhuhu.. ana balik kl nanti yg ana tau kakchik belanje eskem ni! nak gak ! hahaha

~yna~ said...

u r not around during my birthday.haha..nnti tgu ana balik ar..kite try g k :)