Saturday, July 9, 2011

my fitness first journey


lambat gile update..sowi la..beta sesangat la bz. nway, just want to share a lil bit picture during the event. nak jugak share even lambat. TAK KIRA…MUAHAHAHA

120620111499
muke orang2 gigih wake up at 6am on SUNDAY..ulang suara SUNDAYYYY kau
120620111504
awek atas nie memang gigih.masih larat bercamwhore..hehe

sampai kat 1mont kiara memang awal..layan breakfast susu anlene & biscuits Jacob provide by the event management.

Gambar xde, sebab…x gigih nak amek picture breakfast.
8.15am: The journey start..
120620111507

120620111508
120620111509
120620111511
Oh ya. thanks to En. Rashid, Pn, Erma & families sebab sudi datang..hehe..berbaloi2 tak? :)
120620111512
bukti aku jalan wokeh ;p

4km je..tak jauh sangat..tapi terasa gak la..hoho..
sampai mont kiara balik dalam kul 9am..
then ada a few activities..
the rest u can see the pix here:
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.209303555773968.46965.136798519691139
beta sungguh malas ;p

but, I just want to announce here..I won one of the LUCKY DRAW..weeehuuuuu
its worth it wake up early on SUNDAY MORNING..miahahaha..
tapi sket lagi nak menang IPAD2..hehe
______________________________________________________
nak tengok ape aku dapat?

25062011687
tadaaaaaa..a pair of lightweight cushioning 890 New Balance..

walaupun tak bleh challenge harga Ipad, I’m still exciting to share the price. RM369.00..
to be frank tak pernah kot aku beli kasut mahal2 especially kasut sport. memang TAK lah kan..hehe.

Kasut sport sepatutnya diberi pada orang yang rajin & active dalam sport. tak gitu?

ME? definitely NOT..hehe..membazir je..simpan dalam gobok for a few years. then realize: oh, aku ade kasut sport rupenya..

jadi marilah kite bagi advance birthday gift pada yang layak. jadi jangan mintak birthday gift lagi ye ;p
25062011692
in NB Boutique, The Gardens.
‘future birthday men tengah try kasut’

25062011689
hmm..cantek plak kasut nie..tetiba..ish, saya bagi awak hadiah lain nak? muahahahaha
260620111568
mmg ringan
260620111569
mmg cantek
260620111570
mmg tak patut!!!!

hahahahaha

No comments: