Thursday, June 3, 2010

theee..heee..heee

Agak lama tak menceburkan diri dalam dunia berblogging ni..almaklum la..aku bz..heee..x abis2 alasan..
Now..counting days untuk......



















yee...aku dengan berjaya nya telah meletak jawatan...kenapa aku kata berjaya??
sebab bile aku bukak balik file word aku (folder name:RESIGN)..tertulih tarikh xx/xx/2007
3 tahun woi nak make up my mind...gilo la..orang lain lama cabut..aku gak setia..aku kan pencinta yang setia..ngeeee
tapi sebab apa aku amek keputusan drastik nie??
well, i'm looking sumthing new... job scope baru?kengkawan baru?bf baru?cara pergi keje ikut jalan baru?
ntah..tapi inilah decision aku yang paling death brave...
sebab apa??
aku resign tanpa ada confirmation keje lain..hehe..well..i juz take d risk..i loike ;)
so officially i'm job hunting...jaga2 la korang kat luar..haaaaaa

but at d same time, aku amek PJJ..apa tu? Pencinta Joe Jambul..wak lu...pendidikan jarak jauh laa...
so last monday baru tau dapat. n tgk bill..agak menelan air liur di situ..huuuuu
xpe2..hby kata insya Allah ada rezki...its for our future investment anyway..so..Go for it!!

Go!! Go!! Go!! ina!!..ko comey...ko boley buat..hahaha

daaaa

2 comments:

ShinchanZ said...

oho...
ada hati nk cr boypren br...
geget tlinga kang...
huhuhu...

~yna~ said...

mana ade..tu bestfwen le ;p