Wednesday, May 12, 2010

SHAZANA PAU

last week ada ternampak program jenjalan kat TV3. Aidid n sorang gurl ni..lupe dah nama die.n tajuk program tuh..they went to shazana pau, kampung baru..tempat biasa2 je untuk orang biasa2 macam aku nie..pasni boleh la tengok kat..www.shazanapau.com ..ceh aku nie..macam dapat komisyen lak ;p

Agak lama gak aku tak jejak ke shazana pau nie..last time with my sis..die yang ajar makan kat sini..ade la 3-4 taun dulu kot...lupe je memanjang..harap maklum dah tua...kadang2 tengah syok2 bercerita ngan opismate pun leh plak terpause n lupa ape nak cakap..memang worse ouh memori ku skarang nie...sadis T_T

Ok berbalik padanya..erk..benti mana tadi eh...oye..nie la die
menu dia korang leh tengok kat website die..
nie aku tepek menu kiteorang je..ouh lupa lagi..sebab termakan disini adalah kerana...adus..abaikan bahasa melayu aku.. ^^

baru balik kerja..so my opismate nie kata lapa..kata nak makan western..poyo2 nak g makan kt jalan ampang..my fren penah cakap ..kat situ western terbaik..skali call my fren..die cakap dah tutup dah..uuuu..pelik..terbaik..tapi sudah tutup..hohohoho..memandangkan aku nie dididik supaya positive thinking (kekadang je) jadi aku assume..mungkin dorang dah sukses..n berpindah ke amerika...mana tau..hahaha

so pusing la ke kampung baru..dia nak makan kat chop n steak..tapi sebab dat day aku dah pegi makan ngn hubby..so aku ajak die g kat shazana pau..

meh tengok ape kami makan..
macam biasa..tak sempat nak amek gambar molek..dah makan separuh..baru ingat nak amek gambo..sungguh gelojoh..haha..pau ikan bilis, jagung manis n pandan kaya..sangat lembut..memang sedap..meh la try ;) aku belanja..hehe
view from our table...
tambah roti prata sebab aku yakin aku akan lapar di kemudian hari..hehe
nie la budak ngidam western tuh ;p
nie steak set..ok la rasa die..tapi gravy die takleh challenge tgi friday la..hehe..bayar murah ko expect ape? rasa makan hotel??buat sendiri la..ahahaha
semua menu die punye..haha..tipu*

oh ye..lupe..korang boleh beli frozen pau gak kat sana..harga gerenti berpatutan..

ok tu je...aku suke bab2 makan nieh..ade tempat menarik..leh roger aku k ;)
daaa

4 comments:

ShinchanZ said...

mcm besh...
tp tekak aket...
mkn pe pn rs x sdap...

~yna~ said...

ala sian die..nti b dh sihat..kite g makan k ;)

ShinchanZ said...

ni dh sihat dh...
dh blh mkn lum???

~yna~ said...

yela..jum la