Sunday, June 29, 2014

Tesco online shopping

Last time, kalau nak shopping kena make sure ade orang teman kan. First reason untuk tolong angkat barang atau pun angkat iman. Haha

Even dah berlari anak bujang ni, datang mood malas dia. Sampai baring-baring kat lantai mogok mintak dukung. -_____-
Pangai sape ntah :p

Now, with the technology everything on my finger tip. Eceececeh..

I'm a type of online shopper tegar gak. Sikit-sikit courier sampai kat opis.  Sampai member opis dah tau dah & dialog biasa: 'Ina, barang sampai!' sambil dijeling bos. hahaha

Now, bila tesco buat online shopping. Lagi la melompat riang mommy iman ni. Dan dan terus download apps kat hp.

Senang gila. I loike :)

Pampers. Add
Susu. Add
Minyak. Add
Beras.  Add
Etc2

Tetau,  barang sampai depan pintu.
Hoyyehh..clapclapclap kat abang tesco . hahahaa

Tak payah berpeluh ketiak ngangkut barang yang sekian berat. Dukung bos kecik lagi. Bukak pintu. Ahhh. Say byebye to old fashion shopping style . hehe

So recommended sangat pada yang busy dan kudrat tak berapa nak gagah. heeeee


No comments: