Saturday, November 26, 2011

Roti Pa’ong

Sebut betul betul.. roti pa’ong..ye tahniah..welcome to Ganu..hehe
Ape tuh? sejenis roti yang sangat sedap dan menyebabkan aku 8 juta kali lupe nak amek gambar..hehe

Nie member ganu la kenalkan..wan momo.. biasanye kalo g ganu..kite beli kopok lekor, baju batik, toto etc..jarang dengar orang teruja makan roti nie..aku jek over suke kot Smile

Aritu gi ganu tak dapat cari roti pa’ong nie..agak susah gak sebab tak familiar jalan..ade la nampak signboard..tapi kedai tutup..huhu

n adalah aritu jalan-jalan kat IOI Mall Puchong, terserempak ngan

IMG_8953

Die dekat dengan GSC & in front of Popular Book Store. Everytime gi IOI wajib singgah sini dulu layan kopi n roti pa’ong..best sangat..

IMG_8955

IMG_8954

hitammmm pekat


IMG_8956

nie roti en hubby. Sebab die kan kanak-kanak ribena, jadi bile nak pujuk makan roti kena lah letak ice cream ;p muahahaha

IMG_8960


IMG_8959

nie makanan org matured ;p roti pa’ong

IMG_8958

tengok..sampai terjelir nyot

IMG_8951

IMG_8971

IMG_8975

IMG_8977

IMG_8978

mode: sport
camera dslr 1100: pinjam ana, papud n udin.. mak tak mampu nak beli T _T

nway terserlah muke kepuasan dapat makan.

So tak yah gi ganu, IOI mall pun jadik Smile

IMG_8961

anak sape yang makan nie..bersih licin. pasti mak ayah berbangga..hehehehee


Harga roti pa’ong: RM2.60
Harga roti pa’ong icecream : RM4.50++ (lupe la nyot)

**tapi tak sure la..asal roti nie dari mana. sesapa ade extra info leh inform k *

So selamat mencuba