Sunday, August 8, 2010

mau farewell mesti makan II

lambat sangat nieh aku post..hehe..sabar yek..aku tgh adapt ngn environment perguruan nieh..so agak keliru ngn cuaca baru..haha
ok..ok..mari kite citer makan2 lagi..lama benor aku tak bawak korang g makan..haha..ade ke??

kali nie mau citer pergi jalan ampang..if ingat lagi..aku pernah cite sket pasal kedai nie..ala yang pasal kedai tutup tu..ghupenya..ade je lagi die kat situ..elok je lagi berdiri kat situ..cume die sudah tukar nama..Marcianos (formerly known as Roadhouse Grill). Sowi la..i tatau..i asal dari kampung..haha

buku menu..sangat classic




















nampak ke?? buat-buat nampak lah ye..hihihi
















waa..aku suke costume 2 org cowboy ni..rasa cam kat ober de c..hikhik


cantek ouh rumah aku..hihi

Sebelum makan, meh aku tunjuk VVIP yang banje aku..hehe..thanks korang. Allah murahkan rezki  kita semua..amin



















makwe atas nie..mui..MBSA kot..haha..ampun mui..



makwe atas nie..liana.M&NA..jgn kaco..heeeee


pakwe atas nie PG..bukan P&G ye..sebut betul2..afizi..heee..single mingle..sile2 roger aku jika berkenan.. engineer nie bai..poket tebal..hahaha



 
yang atas nie takyah kenalkan lagi la... (o.O") kompom single..ade yang mahu?tak payah la..nasihat dari jabatan kesihatan..lupekan la niat murnimu itu.. theeeeeheeehee

Before tunjuk makanan..mm...event nie few days b4 last day aku..29 June 2010 kot....
after keje la..x jauh..KLCC ngn jln ampang kan dekat.tp jem yang buatkan rasa tak dekat..huu
sampai2 disambut seorang cowboy tua tapi baik atie..heee...

pastu duduk2..pilih2 menu...pas pilih..die bagi roti..sedap ouh roti die...
n sedia maklum..benda yang terlebey sedap memang aku lupe amek pix..dalam kamera liana ade kut..hehe

n aku dh tak bape nak ingat aku oder pe..nama sume omputeh..i kan org kampung..berbelit lidah nk sebut..haha..meh kite bagi nama suke suki kite 



nie nama die ayam panggang ngn vege ngan mash potatoes
















atas nie mui nyer..bg nama ayam panggang atas letak cheese...ok.nice name :)



nie ciken cop liana kot..nyum..nyum..

nie PG nyer..special ade corn..

air...



















ice lemon tea ..alasan oder..bottomless..kunun2 mau jimat..pantang dengar FREE refill..hehe..
at d end..x refill pung..sbb gelas die mmg gabak..hahaha
*model: liana..ouh ye itu la roti yang aku maklumkan...ade gak pix ko ek..hehe..nampak gebukan..cam i kan..tak..tak..i gebus...hihihi

overall..boleh dikatakan OK la..tapi kengkawan aku nie x suke..dorg kate sib baik roti je sedap..mungkin aku rasa sedap sebab aku makan FREE..hehe..klo aku bayar sendiri mungkin aku pun kate x sedap..haha
dorg kate kat chop n steak Kg Baru is much more better..tp aku prefer yang ni...lain lidah..lain citarasa kan..hehe..takpe..yang penting aku HAPPY..hee..korang aku tau tak happy sebab berabis beratus2 untuk aku...ngahngahngah


last but not least



















tadaaaaa...n tataaaaaaaa..hehehe

p/s: thanks a lot mui,pg, liana n mok..jasamu ku kenang sampai bila2..mmmuuuaahh..

2 comments:

ShinchanZ said...

bl nk blanjer sy mkn kt cni???

~yna~ said...

insya Allah ade rezki..hohoho