Monday, March 15, 2010

Jodoh Tak Panjang

huuu...aku dah agak dah..
aku dah dapat rasa....
aku dah tahu...
jodoh kite memang tak panjang...
tak lama...
aku sesal??
agak la.....
huuuuuuuuuuuuuuuuuuu..
orang tua penah cakap..sesal dulu pendapatan..sesal kemudian tiada guna....
its absolutely rite... (-_-")

pengajaran untuk aku..
Lain kali berhati-hati dalam memilih...

ye memilih....
kawan-kawan sekalian pun sila la berhati-hati...

Mule-mule memang cantek...lama-lama bile tiada keserasian...berpisah jalan terbaik...


Akhirnya aku telah menjual Iphone ku...huahuahua
*ayat nak sadis je aku nie...hamprak tol..hahaha


selamat tinggal...jodoh aku dengan Iphone nie cume bertahan 1bulan lebey je..
bayangkan la..ari pertama beli..dah rasa sesal and nak jual..
perasaan melompat lompat gumbira cume masa orang kedai tu promote je..
ensem ke beliau??x...tapi tatau part mana aku tertawan.. ;p

so now...i'm using Nokia 5730Xpress music...

aku pun tatau kenapa aku beli handphone nie...mulenya nak amek W705..kaler pink

tapi orang tu kata...sony memang x leh install garmin gps..
meaning takda gps free kena pakai credit tepon ler..
tatau die kelentong aku ke dak..korang cek sdiri..

sebab tu aku pilih nokia nieh..walaupun x berapa minat sebab die gabak (besar)
tapi yang aku suke sebabnya ade gps garmin...hehee
aku kan suke geografi.;p so boleh la cek map dengan free...
masa mule-mule beli excited pakai gps nie even though nak g umah mak aku dari low yat yang sememangnye aku kompem takkan sesat..hahaha
saje gatal...aku kan memang gatal..hahaha

4 comments:

Shinchan said...

Penyesalan yg x terhingga...
namun masih blum selesai jua...

along said...

org kata mmg payah ek nak guna iphone..
aku pon x reti nak guna..
mgkn aku bukan org it kot..
x pon..x mampu weh nak beli iphone..
guna yo lah e71 nie smp ke sudah..
hi3..

~yna~ said...

memang..espcly while driving...
huhu..cantek mmg la..skrin pun besar..tp x reti guna dah jadi tak chantek..haha

suhanasamsuddin said...

huuuuaaa...kalau thu kakchik nk bg hadiah hp smpena spm. baik ana pilih hp pink ats ni..huuuuaaaahuuuaahuuuaaaa...