Thursday, September 25, 2014

Encik tabung

Mommy dok la men tarik tabung ngan iman sebab tabung tu berat. Takut kena kaki. Tapi die dok melalak nak gak tabung tu teman die sambil makan. Apala function encik tabung tu nak oii. Bukan die makan pun.huuu

Tengok. Tangan tak lepas tau. Sayang nau kat robot kuning ni. - ___-

Menu dinner iman sempoi je. Minestrone soup ngan mee.haha. pasta yilek, so mommy ganti ngan mee je. Lagipun peberet budak this phase memang suke betul dengan mee. Laju je die makan.
Mommy dok rotate la jadi mee goreng, murtabak mee, mee soup sampai mommy sendiri pun dah muak. Tapi die rilek je siap tambah lagi. Good2. Selagi ada selera elok la masak ape yang dia suke kan :)

No comments: