Monday, May 5, 2014

Favourite channel

For time being, iman don't have specific favourite cartoon channel. Memang mommy tak nak expose kan sangat cartoon-cartoon ni.

Kalau pasang pun, make sure we watch together. Sekarang ni takut tengok budak obsessed sangat dengan gadget. :-/

Tapi ada satu program yang dia sangat suka. Kalau die dengar dari dapur pun, terus meluru ke ruang tamu. Kalau tengah sibuk main air pun, dia akan berhenti dan terus keluar. Buat ape pun, dia akan berhenti dan duduk depan tv dan dengar sampai abis.

His favourite channel is Azan. Yes. Anykind of azan. Subuh, Zohor, Asar, Maghrib & Isyak. In fact masa iman few months lagi mommy noted dia suka dengar. Alhamdulillah.  Until now he still like it. And sekarang pandai aminkan doa lepas azan.

Sayang awak sangat-sangat ♥

No comments: