Thursday, April 8, 2010

High heEls

tetiba terasa nak sharing pasal topik di atas..macam bored je kan..tapi aku kan memang tak duliknye orang...so layanzzzz....^^

aku start pakai high heels bile ek?mm...ade la kot zaman skol dlu..tp tak slalu.. sebabnya..pakai masa buat performance jek...*rasa macam artis disitu..hikhik
only time kerja je fully pakai..mon-fri..sumtimes weekends..mean to say its about 6yrs menghambakan diri pada high heels..hehe..tapi..paling top pun..aku pakai 3 inch je..tak berani pakai lebey dari itu.nanti mak terpelecot..malu nyah ;p macam pakai bawah 3 inch tak pernah terpelecot (^_^)

reason pakai..sebabnya ketinggian yang tak berapa nak menggembirakan.haha..tak la..ayat cam orang tak bersyukur je ;p takdela ketot sangat..normal la..normal ker??ngah..ngah..ngah
n another thing is aku tamau la nanti dalam tren..sumer orang tinggi tinggi and aku yang jadi mangsa kena bau ketiak dorang..huuu..oh please bleh pengsan ko..http://emo.huhiho.com

but lately..atas kesedaran and kesakitan yang aku alami..slowly aku mengurangkan tahap ketinggian high heel..at 1st dont want to believe it..tapi bile diri sendiri terkena..baru nak realized..dengan sakit belakang *back pain n coccyx yang aku kena..so kena berhati hati.heart heart gitu




memang la sedey tak bleh nak pakai tinggi tinggi lagi dah..dah tak rasa confident..siyes..pakai high heel buat rasa confident untuk berdiri..aku tatau la korang yang lain..tapi bagi aku it make me feel stable..i luv high heels..i luv wedges..huuuuu T_T

sekarang nie pakai dalam 2 inch @ 1 1/2 inch je..maybe one day aku akan start pakai flat shoes balik..ah..tak sukenyaa but now aku memang terasa lain..sakit belakang dah kurang..coccyx tetap ada but its getting better i loike* :) dats y kat opis pakai donut..malu nyahhttp://emo.huhiho.com
bukan kuih donut yang korang imagine bleh makan and aku letak kat vontot..donut cushion ok..macam nie
nak lagi comey leh pakai yang ini

 pink nie ke..comeyy
haaa..beli cantek cantek..pastu buat duduk vontot..hahahaha..suke suke suke



aku tak jumpa lagi..sesapa jumpa leh belikan tuk aku ye..hehe

aik..ni dah topik donut nieh..huhuhu...suke menyimpang..
ok daaa.. sambung later

p/s:pasal coccyx..kalau tak tau ape itu korang leh goggle and baca and pahami keadaan aku gitu ye..haha

No comments: